prevozi-in-selitve.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Hitri in zanesljivi ter cenovno ugoden čistilni servis


Zanesljiva in cenovno ugodna izvedba kvalitetnih in celovitih storitev na področju čiščenja. Zagotavljamo vam redna, generalna in specialna čiščenja vseh vrst objektov.

Poslovni prostori zahtevajo popolnost v čiščenju, saj zaposleni preživljajo v njih precejšen delež dneva. Njihova učinkovitost je odvisna tudi od urejenosti prostorov.

GSM: +386-40-257-919
Zaradi raznovrstnosti poslovnih prostorov prilagajamo čiščenje glede na njegovo vrsto in glede pogostosti. Skupaj z vami bomo dosegli racionalno rešitev. Izbrali bomo primerne termine, pogostost obiskov in predvideli primeren razpored generalnih čiščenj. Naše delo poslovnega procesa zagotovo ne bo motilo, rezultati čiščenja pa bodo zaposlenim v spodbudo.

Prilagojene rešitve za čiščenje. Za vas, dobro počutje vaših zaposlenih in strank ter poslovni uspeh!
čiščenječiščenje


Pomemben del podjetja so naši zaposleni, ki izvajajo storitev čiščenja in skrbijo za zadovoljstvo naših strank.

Podučeni so o pravilni in ergonomični uporabi čistil ter čistilnih pripomočkov za doseganje optimalnega sistema čiščenja, dobrega zdravja zaposlenih in skrbnega varovanja okolja.

Pri zagotavljanju celovite in kakovostne storitve čiščenja namenjamo velik del naše pozornosti poleg samemu delu tudi pripravi na delo in odnosu zaposlenih do strank, saj menimo, da sta dobra priprava, organizacija in pozitivna delovna klima ključnega pomena.

Strokoven in dosleden nadzor pri izvajanju storitev omogoča izvedbo del tako, da jih opravimo karseda učinkovito in zanesljivo, na dolgi rok pa zagotavlja željene rezultate, ki so v skladu z našo vizijo in strategijo podjetja.

Naše prednosti

Zanesljiva izvedba kvalitetnih in celovitih storitev čiščenja

Hitra odzivnost do želja in zahtev naročnikov

Profesionalnost zaposlenih v odnosu do strank

Prilagodljivost ob izvajanju storitev

Dosegljivost za vprašanja, svetovanja in celovite odgovore

Usposobimo tudi vaše zaposlene za področje čiščenja


ANILA kontakt

Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli

ANILA, prevozi in čiščenje, d.o.o.

Smrtnikova ulica 4, 1000 Ljubljana

Davčna št.: 27196801

Pon-Čet 09:30-14:00

Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec

Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Hitri in zanesljivi ter cenovno ugoden čistilni servis

prevozi-in-selitve.si
Oblikoval reb.si Center za spletni razvoj in svetovanje