prevozi-in-selitve.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Odkupujemo vse vrste kovin: Baker, Aluminij, Mesing, Gus ter železo


Naše poslanstvo je pomagati podjetjem in fizičnim osebam, da izkoristijo odpadne kovine za recikliranje na optimalni ravni, ter z našo pomočjo sodelujejo pri varovanju okolja.

GSM: +386-40-257-919
ODKUP ODPADNIH KOVIN VSEH VRST


Odkupujemo vse vrste odpadnih kovin:

→ Masivno odpadno železo

→ Pločevina

→ Aluminij

→ Baker

→ Medenina

→ Bron

→ Ostale barvne kovine…
Odkup kovinskih odpadkovOdkup kovinskih odpadkov


Kovine


Kovine so izjemno široko uporabljane vse okrog nas, uporaba pa je vse večja z razvojem novih tehnologih in novih vej industrij. Vendar kovine niso uporabljane zgolj v visoko tehnoloških industrijah, pač pa jih uporabljamo tudi v vsakdanjem življenju. Lastnosti kovin so takšne, da brez njih enostavno v veliko primerih ne bi zmogli.


Kovine so ena izmed treh skupin elementov, ki izstopajo po svojih ionizacijskih in veznih lastnostih. Ker je kovin zares veliko se med seboj razlikujejo tudi po svojih lastnostih. Poznamo izjemno trdne in težke kovine, pa tudi takšne, ki se dajo dobro obdelovati in so precej lažje. Prav ta raznovrstnost dela kovine tako unikatne in vsestransko uporabne.

ANILA kontakt

Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošli

ANILA, prevozi in čiščenje, d.o.o.

Smrtnikova ulica 4, 1000 Ljubljana

Davčna št.: 27196801

Pon-Čet 09:30-14:00
Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


Odkupujemo vse vrste kovin: Baker, Aluminij, Mesing, Gus ter železo

prevozi-in-selitve.si
Oblikoval reb.si Center za spletni razvoj in svetovanje